Select Page

Wat doen wij voor u?

Conchita Watkin is anno 2018 meervoudig ondernemer en heeft ruim vijftien jaar ervaring in het opzetten en voeren van (financiele) administraties voor ZZP’ers, kleine en middelgrote MKB bedrijven. De fiscale wetgeving behoort tot een van Conchita’s specialiteiten in haar dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast fungeert Conchita al ruim acht jaar in de rol van persoonlijke coach voor personen die willen groeien, waarbij deze personen mede door de coaching van Conchita gericht kiezen voor bijvoorbeeld het ondernemerschap.

Een van Conchita’s drijfveren vloeit voort uit het gedrag van de verschillende soorten mensen, persoonlijkheden en karakters van diegenen met wie zij in de loop der jaren mee heeft gewerkt en in contact mee is gekomen.

– ‘Waarom doen mensen wat zij doen?’
– ‘Succes bereiken betekent jezelf goed kennen, zonder zelfkennis geen succes’.

Dit geldt uiteraard ook voor de (aspirant) ondernemer. Een ondernemer moet ten allen tijde willen en kunnen inspireren. Een ondernemer moet de passie die hij voelt niet alleen in zijn product of dienst tot uiting brengen, maar moet zijn of haar (toekomstige) klanten aan zich kunnen binden met behulp van duurzame klantrelaties.

Uit ervaring blijkt dat ondernemers het voeren van een administratie een lastige bijkomstigheid vinden. Een noodzakelijk kwaad… Door de administratie bij PlanFix Consultancy onder te brengen kan de ondernemer zich volledig richten op hetgeen hij of zij goed is.

Mijn motto: ‘ Durf te zijn wie je bent, handel daarvan uit, inspireer en verkoop je product of dienst’.

Contact

Telefoon

+31 (0) 6 37 09 18 81

E-Mail

hello@planfixconsultancy.nl

Kantoor

Stationsplein 45,
3013 AK  Rotterdam