Planfix helpt

ondernemers de focus te leggen op waar het écht om gaat.

Over ons

Planfix helpt ondernemers de focus te leggen op waar het écht om gaat. Wie bent u en wat zijn uw beweegredenen om de stap te zetten om te groeien? Zijn het startpunt bij een kennismaking.

De volgende stap is het inventariseren van uw behoefte, zowel voor nu als in de toekomst. Waar staat u in het heden en waar wilt u naar toe (toekomst)? Waarom heeft u bepaalde keuzes gemaakt? en Waar hebben deze keuzes u naar toe geleid en opgeleverd?
Door goed te inventariseren kunnen wij u helpen om te groeien voor vandaag, maar vooral voor later.

Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat dat aansluit bij uw behoeftes, waardoor u niet hoeft te betalen voor diensten waar u geen gebruik van maakt en groeit op een manier die past binnen uw eigen wensen en budget.

Plan van aanpak

In de één na laatste fase voltooien wij uw plan van aanpak en vullen wij deze aan met gedetailleerdere afspraken. Denk hierbij aan tussentijdse evaluaties en bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken. In uw plan van aanpak kan ook eventueel coaching worden opgenomen en daarbij behorende opdrachten.
De boekhouding verzorgt de ondernemer zelf. Planfix begeleidt hierbij en ondersteunt, waar nodig. Onze insteek is niet dat u alles uit handen geeft; voorop staat dat wij u helpen om financieel en zakelijk te groeien in uw eigen tempo met de inzet van ons beiden.

Hét kennismakingsgesprek duurt maximaal 45 minuten en is kosteloos. Plan hét kennismakingsgesprek

Bel ons

06 37 091 881

E-mailadres

Hello@planfixconsultancy.nl

©Copyright PlanFix Consultancy 2019 Alle rechten voorbehouden | Bekijk en of download hier onze algemene voorwaarden.